Vardagslyx

Svimma i simbassängen


Från semestern i Provence förra sommaren. Åh så härligt det var. Älskade att svimma i den stora poolen!

Om en stund ska jag iväg och träffa Ina vid Port Dauphine. Vi ska till simbassängen och simma. Eller svømme, som man säger på norska. Första gången jag hörde det trodde jag det betydde svimma och undrade varför hon varit och svimmat. Men tydligen betydde det inte det. Jag lär mig massor av Ina!

Jag är ingen duktig simmare måste jag erkänna. Jag tog inte ens simborgarmärket i simskolan, för det var man tvungen att dyka under vattnet och det vågade jag inte. Men jag älskar att simma. Vanligt simmande ni vet. Så det ska bli kul att göra nu.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.