My Sweden

Sunset over Öresund

 

 

Innan det blev regn och rusk i Malmö hann jag bada en sista gång i havet tillsammans med min kusin. Vi cyklade ut till Västra Hamnen i torsdags och tog ett kvällsdopp. Som ni ser fick vi även beskåda en vacker solnedgång över Öresund.

 

Just nu sitter jag på flyget tillbaka till Paris. Av en slump träffade jag på en av mina vänner från Paris vid gaten. Hon hade varit i Malmö över helgen och skulle med samma flyg tillbaka. Det är andra gången det händer oss, haha. Tyvärr hade vi ju platser på helt olika ställen, men det är alltid roligt när man hamnar på samma flyg som någon man känner.

 

Jag ser inte direkt fram emot att stiga upp klockan halv åtta i morgon och sitta framför en dator i 8,5 timme, men däremot har jag saknat mina kollegor lite. Det ska bli roligt att träffa dem igen i morgon. Dessutom är det en fyradagars-vecka. Inte illa alls!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.