Paris

Another Paris blog

 

Pictures are borrowed (stolen) from the photographer behind the charming blog like / want / need.

 

Om ni saknat mina inlägg från Paris de senaste två veckorna med bilder på vackra Haussmann-byggnader och solnedgångar över Seine, har jag en bra lösning på det. Kika in hos Erin på hennes blogg like / want / need. Även om hon sedan ett tag är tillbaka på amerikansk mark, är hon flitig med att lägga upp fantastiskt fina bilder från sina två månader i Paris. Inte nog med att hon är en duktig fotograf, så skriver hon dessutom så himla bra. 

 

Jag kan inte låta bli att längta till helgen när jag ser de här fantastiska bilderna. Då ska jag strosa runt och titta på vackra byggnader. Följt av en kopp kaffe på en uteservering medan jag plöjer genom en bra bok. Ja det ska jag göra på lördag. Njuta av Paris och det fina med staden. Ibland behöver man en paus för att uppskatta det man har, eller hur?

 

 
0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Det har du helt rätt i. Och att uppskatta Paris, det är väl något av det bästa man kan göra – för staden bjuder på så mycket. I alla fall när man ser allt det fina igen 😊

  • teruko

    Har redan upptäckt hennes blogg via kommentarsfältet hos dig, så tack för det. 😊 Även hon tar verkligen fantastiska foton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.