Sunday Sunrise

Jag vaknade tidigt i morse (vissa tycker nog inte att 07.30 är så tidigt söndag till trots, men låt oss bortse från alla småbarnsföräldrar därute) av att det var lite kvavt i lägenheten. När jag öppnade fönstret såg jag att himlen var så vacker av alla färger till följd av den pågående soluppgången. Jag var så illa tvungen att föreviga detta och här har ni resultatet. På grund av mitt sömndruckna tillstånd orkade jag inte fixa med inställningarna på kameran så förgrunden är ganska mörk, men det var himlen som jag ville åt i vilket fall.

När jag hade somnat om så sov jag ytterligare tre timmar och rullade slutligen ur sängen strax efter klockan elva. Då vispade jag ihop en pannkakssmet, kokade ett ägg och gjorde en kaffe på min sista Nespresso-kapsel. Jag började titta på en film men insåg efter en dusch att jag nog får se klart den ikväll. Det är nämligen så att jag ska ta bussen till Löddeköpinge där jag blir hämtad av någon familjemedlem. Jag ska tillbringa min söndagseftermiddag hos min bror och hans familj. Även pappa och Ewa kommer så det ser jag fram emot. Något säger mig att jag kommer få agera lektant, as per usual. Jag lyder snällt när två dominanta små brorsbarn vill leka doktor, kurragömma eller hoppa på min mage. Sådant där ”faster-jobb”. Det är tur att jag gillar det för lönen är under all kritik.

Tack förresten för era kommentarer och feedback på inlägget om Bloggtankar. Det uppskattas verkligen.
För den som fortfarande vill ha en chans att ge några trevliga tips som andra kan njuta av eller skratta åt såhär inför hösten, så passa på att ge dem HÄR. I morgon ska jag sammanställa och så kommer det ett inlägg med härliga hösttips i veckan som kommer!

Nu måste jag kila till bussen. Ha en underbar lördag!

0 reaktioner på ”Sunday Sunrise”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen