C'est la vie

Strange dreams

 

 

Jag drömde inatt att jag var hemma i Sverige men inte fick träffa min brorson. Vilken mardröm! Gud så jag saknar den lilla fisen. Jag tror jag drömde att jag cyklade också, eller att jag drämde till någon med foten, för jag vaknade tidigt i morse av att jag sparkade till hårt med min fot. Christophe pratade högt i sömnen också. Vad håller vi på med om nätterna egentligen? Haha! Hur som helst sov jag nog ganska oroligt för jag känner mig som en zombie idag. SÅ HIMLA TRÖTT. Som tur är så är det snart helg.

 

Det verkar vara lite kyligare idag så jag är glad för min fina sjal från NafNaf som jag köpte för flera veckor sedan som värmer kyliga mornar som denna. Den passar till det mesta dessutom.

 

Vad hittar ni på idag då? På semester kanske? Berätta!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.