Shopping

Still nothing

 

 

Jag har fortfarande inte hittat en klänning till bröllopet och det börjar helt ärligt stressa mig lite. Inne på Zara sprang jag på den här ljusrosa saken men om jag inte hittar en beige underklänning att ha på under denna så är jag osäker på om jag kommer känna mig bekväm i den då man ser genom lite. Dessutom har den en urringning som heter duga och jag måste i så fall sy ihop den över brösten så jag inte kryddar på ryktet om ”frigjorda svenskor” ännu mer under helgen. Jag kan ju tillägga att jag är usel på att sy.

 

Jag ska iväg nu och se om jag hittar någonting lämpligt. Annars får jag prova klänningen på Zara en gång till och hoppas att det går att fixa med säkerhetsnålar.

 

Jag såg förrresten att det är Kanelbullens Dag idag. Typiskt att jag inte hinner baka!

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Jasmine

    haha har samma dilemma. Ska på bröllop nästa helg och det är verkligen ingen dans på rosor att hitta en outfit man både känner sig bekväm och snygg i! Här i Italien är gästerna blingade och uppklädda till tänderna så man vill ju inte gärna vara sämre själv heller…Ska också ner på stan nu och kika!=) Lycka till säger jag till oss båda! Förresten, HM har superbra underklänningar i hudfärgat och vitt!

  • Jasmine

    Tycker för övrigt inte att urringningen är något utmanande alls! Skärningen är alldeles för klassisk och elegant för det. Den var superfin också=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.