C'est la vie

When nobody’s watching…

 

 

Regnet över ner ute men inne är det varmt och mysigt med tända ljus. Jag har en hemmakväll för mig själv eftersom C är och kollar fotboll med grabbarna. Det är underbart och jag älskar att ha sådana här kvällar för mig själv lite då och då. Jag har lagat god middag med färsk sparris från grönsakshandlaren och hoppat runt lägenheten till Usher och Ne-Yo. Det är sådant jag gör när jag är ensam hemma. Sjunger lite högre toner än jag egentligen kan ta och dansar som att jag var med i någon cool musikvideo. Bara det att jag inte alls är särskilt cool. Men vad gör det när ingen ser och hör?

 

Nu ska jag hänga lite tvätt och sedan prata med syster på skype. Fick precis reda på att hon ska åka hem till Sverige ungefär samtidigt som jag. Woho!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.