Vardagslyx

Spontaneously

Idag är jag ledig och det firade jag med sovmorgon. Det är så vardagslyxigt att vara ledig på fredagar och till skillnad från förra veckan är jag inte hemma för att jag är sjuk, utan för att jag valde att inte boka in jobb. Jag klädde mig fredagsfin i kjol och cyklade till Vaccinationsservice för att ordna med de vaccin jag behöver inför Vietnam. Nu är jag stucken redo för att klara mig mot det värsta. Plus mer eller mindre utblottad. Det är DYRT att hålla sig frisk från hemska sjukdomar men jag känner mig ganska tacksam att jag har den möjligheten.

När jag var klar så köpte jag en god – och billig! – macka på ett Djäkne Kaffebar och här sitter jag nu med datorn eftersom att de har wifi. Om en stund ska jag iväg och dricka en kaffe med min vän Marie. Vi har inte setts sedan innan min resa till Sydafrika och så träffades vi av en slump på bussen tidigare i veckan och kom överens om att det är på tiden att ses. Så jag skickade iväg ett sms och frågade om hon hade tid att ses idag. Efter två minuter fick jag svar med förslag att mötas upp en timme senare. Jag älskar att mina vänner är spontana. Det här att boka in en fika två veckor i förväg är helt knasigt enligt min åsikt. Att hon är fransyska kan nog också spela en stor roll i det hela. Marie har två söta barn, varav den ena bara är några månader gammal. Raphael och Olivia heter de små liven. Så gulliga namn!

Tack för alla kommentarer senaste veckan. Jag har läst och blir så glad när ni lämnar spår i kommentarsfältet, men har inte orkat svara på dem ännu. Jag ska göra det i helgen!

Kram på er mina vänner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.