Weekend

Spontaneous Friday night

 

Jag avslutade veckan igår med AW tillsammans med några kollegor. Sedan var tanken att åka hem och ta det lugnt, men när jag satt på tåget kom jag i stället överens med min kompis Van att mötas upp på La Belle Époque för ett glas vin. Även hennes kompis Josefine kom dit och sedan drog vi vidare till Far i hatten innan jag begav mig hemåt strax före ett. Det var precis lagom för en trött fredag. Jag gillar att hitta på saker på fredagskvällar, för då känns helgen längre. Plus att det är kul med spontana kvällar som igår. Det blir ofta så krystat när man ska planera långt i förväg. Typ ”om två veckor ska vi ut och ha en rolig kväll”. Not for me.

 

Nu sitter jag på bussen på väg till brorsan och hans familj. Jag ska passa ungarna medan de kör lite ärenden, så med andra ord är det tur att jag inte drack mer än två glas vin igår. 

 

Btw, fy farao vad jag är trött på denna jäkla ”sommaren”! Är det här allt vi får? Igår kväll var det så kallt så jag nästan ångrade att jag inte tagit min ulltröja och boots på mig… 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.