C'est la vie

Somewhere over the rainbow

 

 

För en timme sedan visade sig den här vackra regnbågen på himlen. Det har varit konstigt väder hela dagen med regn, sol, regn, sol, regn, hagel, sol, hagel… och så vidare. Min kollega Solveig kom över på fika i eftermiddags och gick ganska nyligen hem. Det var riktigt trevligt. Nu tror jag att jag ska värma upp lite pastarester, ta en dusch och lägga mig och kolla på en film. Hänga tvätt måste jag göra också. Min absoluta favoritsyssla. Det är SÅ kul.

 

Ikväll kommer dessutom C tillbaka. Han landar rätt sent på Orly så han kanske inte är hemma förrän runt midnatt. Jag tror att han kommer vara ganska trött för jag har en känsla av att det varit en riktig partyhelg, haha. Jag saknar honom nu, det ska bli mysigt att ha någon att pussa god natt igen.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.