Things I like

Slut i lager


Hej vänner. Hur mår ni? Hur har helgen varit? Min har varit ganska lugn med en lagom mix av socialt och egentid. Precis som jag gillar. Jag sov länge idag, sen gjorde jag frukost och placerade mig i soffan under duntäcket. Jag började se på Hellenius Hörna men blev så irriterad på reklampauserna och de tråkiga gästerna så jag bytte till Edward Norton Show. Jag älskar det programmet!

Nu sitter jag här och funderar över om jag möjligtvis har tillräckligt med självdisciplin för att ta mig till gymmet. Det har regnat större delen av dagen så det lockar inte direkt. Egentligen skulle jag ha ha tvättat nu men när jag var i färd med att lägga in mina kläder i tvättmaskinerna kom ett grannpar ner som också skulle tvätta då. Tydligen hade jag bokat fel tid och den hade redan passerat. Damnit.

Äh! Jag kanske ska flytta på fläsket och faktiskt gå och träna? Det brukar trots allt kännas ganska bra efteråt. Dessutom kan jag passa på att bunkra upp med mat inför veckan, och köpa mig ett nytt lager clementiner och dessa goda kolor som jag är oroväckande beroende av just nu. De kommer från Kolafabriken och brukar finnas på i lösgodishyllan på Hemköp, Coop eller ICA Maxi. Mina favoriter är mint/chokladkola, hallon/saltlakrits eller vanlig saltlakrits.

Ja nu går jag och tränar. Wish me luck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.