Outfits,  Shopping

Skogshuggaren

Jag åkte på en spontan shoppingtur efter jobbet i torsdags. Planen var att hitta ett par jeans men så kom jag i stället hem med andra saker. En av de sakerna var den här rutiga skogshuggarskjortan i bomull. Den var på rea och det stod 120 kr på prislappen, men när jag skulle betala så sa killen bakom kassan att den i själva verket kostade 50 kr. ”Ja tack”, sa jag och drog mitt kort i läsaren. Fast man drar ju inte kontokorten längre men du fattar vad jag menar. Det var hursomhelst ett riktigt fynd enligt min åsikt. Jag älskar verkligen färgerna. Jag läste nyligen att enligt mitt stjärntecken (jag är skorpion) så ska mörkröd/vinrött vara min färg. Det ska tydligen passa min passionerade personlighet och mitt eldiga temperament. Eh, ja det kanske ligger någonting i det. Det är lite mot min egen vilja som jag studerar stjärntecken och tror på (nästan) allt som skrivs om dem. Det stämmer ju faktiskt ganska ofta men så har personligheter också mycket att göra med DNA och gener.

Nagellacken köpte jag också på H&M för de har kampanj på Essie nu (tips tips!). Det vänstra heter penny talk och det högra heter thigh high.

De silvriga örhängena är lika nya som det andra men de är från Pieces, och införskaffades samtidigt som jag investerade i en riktigt snygg mockajacka. Jag ska visa den också vid tillfälle. Nu måste jag däremot bege mig ut i det fina vädret. Jag ska på 30-årsfest ikväll så jag måste hitta någon passande present. Kanske blir det en fika i solen också. Termometern visar 9 grader idag. Det är knappt att jag minns hur det känns med så ”varma” temperaturer. But I love it. Kameran får hänga med för nu kanske jag till och med får lust att fotografera när vi bjuds på annat än femtio nyanser av grått.

0 kommentarer

  • artist

    Roligt med ett fynd. Ja astrologi är intressant! Har du ställt ditt horoskop? Går att göra gratis på nätet. Jag gjorde det för länge sedan med hjälp av en bok. Hur de andra planeterna inverkar och så! Jag är fisk med acsendenten i oxen och månen i skytten. I övrigt har jag planeter i vattumannen vågen skytten och fisken. Skulle vilja lära mig mer men har aldrig orkat sätta mig in i hur det fungerar med jämförelsehoroskop och så.

  • artist

    Jo men det är du i och för sig. Men om man gräver djupare finns det mycket att utforska. Det tecken som är på ens födelsedag kallas soltecken. I övrigt har vi alla inflytande från andra planeter, månen och acendenten. Så vi alla är egentligen en blandning av olika tecken! Handlar om vilket klockslag man är född och vilket år. Men soltecknet är såklart det dominerande! Det är intressant om man börjar lära sig. Men duger såklart gott och väl att bara veta sitt soltecken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.