My Sweden

Ser jag på min himmel, min himmel den är blå


Farfar och jag på altanen. Grillat är godast! Detta är sommaren 2007, här är jag alltså 22 år!


Väddö. Vackert!


I Simrishamn förra sommaren.

Nu har det varit dåligt väder här i en vecka. Jag är så trött på regn, grå himmel och tunga moln. Jag är trött på att vara sjuk och orkeslös. Jag behöver sol, damnit! D-vitamin. Varma strålar mot ansiktet.

Jag sitter och drömmer mig bort till svensk sommar och Stockholms skärgård. Dit ska jag nämligen om 1,5 månad. Jag har inte satt min fot på Väddö sen sommaren 2007. Det är LÄNGE och saknaden är stor. Inte nog med att en av mina äldsta vänner gifter sig på den ön, nästan hela min familj kommer vara där samtidigt. Förstår ni hur mycket jag längtar?

Och vet ni? Den 11 augusti sätter jag mig på ett plan till Köpenhamn men jag ska inte flyga dit ensam. Christophe kommer med mig för lite semester i Sverige. Wiih! Först ska vi ha det mysigt i Malmö och på Österlen. Sen bär det av norrut. Han måste ju få se Stockholm och mitt hem: Slottet. Hehe 😉

Stockholm och skärgården ligger mig verkligen varmt om hjärtat. Där spenderade jag min sommar varje år från ett krypåren till 18 års ålder. Kvällsdopp i insjön, övernattning i båten vid en öde ö, hånglat i spökhuset på Fejan, plockat höstkantareller med mamma i skogen, klätt ut mig i farmors kläder och dansat till Moviestar med Sophia.
Gud vilka minnen jag har därifrån!

Det ska bli så underbart att få visa honom den platsen där jag känt mig som mest lycklig i min barndom. Det är det jag ser framemot mest just nu.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.