Vardagslyx

Around the world

Jag har precis sett klart Love, Eat, Pray. Gud vilken film. Gissa vad jag vill göra nu? Köpa en jorden runt-biljett! Som bröllopsresa vill jag åka till Bali. Inga diskussioner. Christophe får rätta sig i ledet. Och jo, jag vet att han måste fria först och att det faktiskt måste ske ett bröllop för att det ska bli en bröllopsresa, men det är bara detaljer.

När man är sjuk får man lyxa till det. Eller ja, man får ju lyxa till vardagen i vilket fall. Nu stänger jag ner datorn resten av dagen. Jag vill bli av med min huvudvärk. I stället ska jag vila, läsa nyaste ELLE (receptbok följde med, hur visste de att jag älskar sådant?) och mumsa på macarons som jag köpte igår.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Skojar du eller!? I vanliga fall gillar jag inte den typen av cheesy filmer, men denna kan man inte annat än att älska och visst väcker den reslusten 😊

    Hoppas du känner dig lite bättre efter din lyxtreatment.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.