Weekend

Same same but different

Min helg var inte speciellt händelserik. Förutom middag i fredags kväll på Louise balkong tillsammans vår kompis Erik, hennes syster Cissi och deras barndomsvän så har jag inte gjort så mycket. De övriga i sällskapet (alltså inte mitt alter ego) skulle på konsert på KB, och trots Louise erbjudande att bjuda mig på biljetten (jag fick pga en försening med mitt kontrakt för dagarna jag jobbade i juli inte någon lön denna månaden – hello nudlar och gröt!) kände jag att de pengarna var värda mer än mitt totala ointresse för den artisten. Så jag gick hem och fortsatte titta på En Prinsessas Dagbok (den är verkligen inte bra men jag orkade inte se någonting av kvalitet). Resterande tiden av helgen har jag mest umgåtts med mig själv. Tur att vi numera kommer bra överens och gillar varandras sällskap, men jag ska erkänna att jag nu är i behov av socialt umgänge. I lördags hängde jag på bryggorna och tog några dopp.

Jag fick även en bild skickad av ena ägaren till Nostra Café som hade lyckats få fram en tidning som jag råkade putta ner i springan mellan en soffa och väggen för ett par veckor sedan. Trots försök från diverse snälla personer i personalen så har den inte kommit fram, förrän nu då. Om det inte vore för att det är en speciell facktidning som jag inte hade hunnit läsa och som inte säljs längre, så vore det sak samma. Jag var väldigt tacksam för hans insats och gick dit för att hämta den igår. Då passade jag även på att fika lite.

Deras chokladbollar med tryffel är så god att jag måste använda all min självbehärskning för att inte köpa hela laddningen. Tydligen tyckte jag även att det var underhållande att leka med funktionerna i kameran, vilket kanske säger ännu mer om mitt behov av att umgås med andra än mig själv.

Veckans läsning.

Nu är det måndag och senaste veckornas högsommarvärme har slagit över till sensommarklimat. Solen skiner, men når inte högre än 42 C° på himlen mitt på dagen och svala vindar från nordväst håller temperaturen nere på omkring 20 grader. Det gäller alltså att vara ute just då när solen står som högst för att få lite mer påfyllning på D-vitaminförrådet inför hösten. Jag tror att jag ska göra just det faktiskt innan jag tar tag i mina sysslor för dagen. Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.