Inspiration

Round round baby round round

Jag hittade de här fina lådorna på IKEA sist jag var där. Jag har sett en superfin hattlåda på BHV i Paris men den är för stor för att frakta hem och sen vet jag ju ännu inte var jag kommer bo i vår och i sommar.

Dessa är lite mindre, men riktigt fina de med. Funkar ju bra så länge. Frågan är ju nu bara vad jag ska ha i dem, haha!

Har ni några tips på vad jag kan förvara i dem?

0

0 kommentarer

 • Maria

  Såna där har jag också, har en massa småkrafs i dem. Tejp, nål och tråd, batterier, gummisnoddar etc. Så det är mitt tips!

 • Madeleine

  Minnen!! Massa smågrejer som typ något kvitto från något ställe där du ätit. Biljetten till Amsterdam? Något litet som påminner om något roligt så när du öppnar lådan (någon gång när du kanske är lite ledsen) så ska du bli glad och tänka positiva tankar till det varma minnet!
  Om du inte vill vara så sentimental så kan du ha typ värmeljus i den lilla. Om du tänder mycket ljus?!;)

  Christine: du får ledigt!!! Annars tar jag ditt jobbpass och lägger på en rikssvensk dialekt när the oldies ringer!!

 • Mia

  Min väninna Wenche har de i badrummet, några som dekoration men i en av de har hon topsys och pads. Superfint! (har bloggat om det "hemma hos Wenche)

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.