Outfits

Represent

 

Såhär såg jag ut min sista dag i Paris. Ser ni vad för byggnad jag står framför? Ni som är mer eller mindre Paris location experts kanske kan lista ut det! 

 

Man kan lugnt säga att jag representerade Sverige och Frankrike med min outfit. T-shirt från Monki, tröja från HOPE, väska från Karl Marc John, skärp från Comptoir des Cotonniers och boots från Din Sko. Halsduken var en present och är nog det enda jag har på mig som inte är ett franskt eller svenskt märke. Här syns dessutom jeansen från Filippa K. Jag skulle kunna bo i dem. De har töjt sig lite men de är så sköna för de sitter inte åt någonstans. 

 

Min onsdagskväll blev inte riktigt som jag hade tänkt. Precis när jag kommer fram till Köpenhamns flygplats för att ta tåget till Malmö så stänger de tågperrongen. De hittade en kvarglömd väska så antagligen kallades en bombgrupp in för att undersöka det. Så jag gjorde det enda vettiga jag kunde komma på: Gick upp till Burger King och köpte mat. Vilket jag är glad för nu för de öppnade nyss perrongen och flera hundra människor försöker komma med tåget. Jag lär få ta tåget som går 20.46, om jag ens kommer med det. Sedan id-kontrollen på Hyllie som tar tid. Jag tänkte handla på vägen hem, hinna packa upp resväskan och städa men det kan jag ju bara glömma. 

 

Ah, det ljuva livet som pendlare. Är ni inte avundsjuka nu?

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.