Tankar & Funderingar

Positive

 

 

Inte för att jag är den typen av person som har förmågan att bara låta andras orättvisa handlingar bara rinna av mig, men jag ska verkligen försöka koncentera mig på det som är positivt från och med nu. Livet är för kort för att låta idioter dra ner mig i ett miserabelt ekorrhjul på grund av deras dåliga självkänsla och behov att trycka ner andra för att må bättre själva. 

 

Jag tänker försöka fokusera på det som är bra i mitt liv. Jag har massor med vänner som jag har roligt med och som tycker om mig för den jag är. Jag har en fast inkomst och kan hitta på roliga saker när jag är ledig. Jag ska åka till Sverige på semester om en vecka. Jag har superfina kollegor som lyser upp min dag med knäppa skämt och genuin omtänksamhet. Jag har inga obotliga sjukdomar eller brutna ben. Våren är på ingång och med det kommer gladare parisare. Jag har lyckats ta mig ur en relation som fick mig att må dåligt, lyckats hitta eget boende och allt detta i ett land som inte är mitt eget utan att ha min familj nära. Jag tror att jag måste börja ”give myself som credit” för sådant jag faktiskt lyckats åstakomma, i stället för att tänka på det jag inte lyckats åstakomma.

 

Framförallt så är jag inte den som beter sig illa och en sak är säker:

 

”Karma is a bitch”.

 

 

Nu tänker jag kolla på nyaste avsnittet av Hart of Dixie, äta några bitar Gott & Blandat samt måla naglarna i en ljus vårig färg. Sådant får mig att må bra och det är den känslan jag tänker sikta på från och med nu. 

 

 

 
0

0 kommentarer

 • teruko

  Så rätt tänkt! Till den positiva känslan kan du addera all den beundran dina foton föder hos dina läsare. Vill du prova en ny karriär någon gång borde fotograf vara ett utmärkt val!

 • Lina Johansson

  Mycket bra skrivet! Livet är för kort för att påverkas av det negativa. Dock är det betydligt lättare att skriva orden än att efterfölja dem. Men det är skönt när man satt orden på pränt och FÖRSÖKER att fånga dagen på bästa sätt. Hoppas våren blir alldeles underbar!

 • Jenny

  Helt rätt! Fokusera på den positiva. Och framförallt: varför fokusera på det negativa om det ändå är grejer du själv inte kan råda över? You go girl!

 • Ellinor

  Det må vara en uttjatad klysch, men kanske inte för intet. Mycket sitter i vårt huvud och enbart med rätt fokus och inställning kan vi förändra mycket. Låter klokt att fokusera på allt det som är bra i vardagen istället för motsatsen. Du skall se att det också kommer att ge effekt!

 • Sandra

  Helt rätt tänkt! Som du skrev bor du långt borta från din familj har både jobb och boende och vänner som bryr sig om dig. I mina ögon är du väldigt stark. Tänk nu bara på dig. Lägg energin på det som gör dig glad! Det har jag precis börjat göra. Vilken känsla!

 • Magda

  Jag hoppas också Karma is a bitch. Jag är så otroligt trött på idioter som förpestar ens tillvaro. Ju äldre man blir ju mer inser man vilka sjuka människor det finns. Hoppas du mår bra snart igen 😊

 • Lotta

  Jag tycker att du är fantastiskt duktig. Dessutom ärlig och bjuder på dig själv. Tack för lite inspiration så här lagom till helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.