Paris

Paris is always a good idea

 

Den här bilden tog jag den 3 februari 2012. Alltså för snart fyra år sedan. Det var min utsikt under min praktiktid på Svenska Handelskammaren i Paris. Jag hade precis börjat på praktiken bara någon vecka tidigare. Med den terassen till hands var det inte så värst farligt att i princip jobba gratis hela sommaren. 

 

Om knappt två månader sitter jag på ett flyg just den 3 februari. Gissa vart? Okej, det är kanske inte så svårt nu att gissa vilken destination jag nyligen köpte flygbiljetter till. Jag velade mellan Air France och SAS, men valet föll till slut på det senare. SAS har godast kaffe, haha. Och så får jag fler poäng.

 

Egentligen kan man ju fråga sig varför jag väljer att åka just till Paris detta datum. Dels på grund av det som hände för några veckor sedan, och dels för att jag åker dit en av de tråkigaste månaderna på året. Fast jag befinner ju mig hellre i Paris med ett glas Bourgogne i handen och flanerar runt i diverse butiker i Marais i fyra dagar än deppar ihop här hemma, där antalet soltimmar per vecka kan räknas på en hand under vintern.

 

Just nu behöver jag verkligen det här att se fram emot och jag märkte att jag fick en extra livsgnista när jag hade bokat biljetten. Tänk vad en resa kan göra? Jag skulle antagligen gå under om jag tvingades gå mer än 3 månader utan att få lämna min bubbla här hemma.

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.