Paris

Paris i sepia

Idag var en ganska oproduktiv dag måste jag erkänna. Jag varken pluggade, packade eller tvättade… vilka var de sakerna jag borde gjort. I stället pratade jag lite för länge med Sophia på Skype och läste bloggar.
När städerskan gått(de lata pojkarna pallar inte städa utan har en som kommer en gång i veckan…) så drog jag ner till 5:e. Jag ville köpa en kalender på Gibert Jeune men hittade ingen som passade bra. Sen stod jag i hundra år och försökte välja en väggkalender att köpa till mamma i julklapp. Kom hem utan. Ni känner ju inte mig men jag har sjuk beslutsångest. Ibland vill jag bara ge mig själv en lavett av frustration, haha! Fast tur var väl det för mamma ringde sen och berättade att hon önskade sig ett läppstift i julklapp. Med färg och nummer och allt. Så det får bli det i stället.

Sen promenerade jag runt lite. Över till Cité, längs Seine…. Det är vackert även om vädret var allt annat än soligt. Paris alltid lika fint. Jag känner med hela min kropp och själ att jag vill bo här igen. On est pas encore fini, moi et Paris.

Ikväll blev det ett glas(Orangina, haha… imorn blir det party med brudarna nämligen) på rue Toqueville med Ina. Även Christophe kom dit. Trevligt minsann.

Nu har jag packat + planerat outfit till i morgon och fredag, samt morgonkvällens. Dags att sova!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.