C'est la vie

Busy day

Nu ska jag iväg. Efter en morgon som inte började speciellt bra så ska det bli roligt att spendera dagen med att träffa fina människor som jag inte sett på länge. Först ut kaffe med Sandra, därefter lunch med Janis(som jag inte sett på över två månader!) och efter det ska jag åka upp till Brochant för att fika hos Anna & Philippe. Jag jobbade hos dem under nästan ett år och passade lilla Simon. Ett riktigt litet charmtroll! Saknar hans galna skratt och söta små busiga påhitt, haha. Ska bli superkul att träffa dem igen.

Ikväll är det middag hos Natalie med Linda och Solli. Om jag får tid emellan ska jag klämma in en apero med Ellinor. Som ni märker så är denna dagen fiull och det kommer nog inte bli mycket action här på bloggen. Just so you now.

Trevlig torsdag på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.