Things I like

Last day


Jardin des Tuileries

Vilken skön sista dag jag haft. Började med fika och overknee-strumpejakt med Sandra. Sen gick jag och mötte Janis. Fast när jag kommer i december så hoppas jag kunna spendera lite mer än bara en timme med henne. Hon var tvungen att jobba och jag skulle hinna köpa en sen födelesdagspresent till lilla S.
Hon är verkligen en så himla fin vän och även om det var flera månader sen vi sågs sist, så känns det som att det var förra veckan.

Superkul att träffa A, P och S med. Jag var där ett bra tag och pratade om allt mellan himmel och jord, tittade på den lilla bebisen och hängde Simon upp och ner… ”En gång till!”, ”Igen!”. Haha, lika söt som alltid!

Nu ska jag ta metron till Tuileries. Min sista Paris-dag får avslutas med middag och vin tillsammans med några fina vänner. Ska bli så himla trevligt. De skulle ut tror jag men vårt tåg till London går kl 9 imorn bitti, så ja… eh jag får nog hoppa det. Men vem vet hur mitt omdöme är efter ett par glas alkohol 😉

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.