Movies & TV

Pancakes and TV shows

 

 

Den här bilden är från ett par helger sedan, men min söndagsfrukost ser ungefär likadan ut. Minus blåbären. 

 

Jag försöker bestämma mig för om jag ska gå och träna eller inte innan lunch. Jag har inte satt min fot på gymmet på flera veckor så det vore ju på tiden. Jag får se hur jag känner senare. Först ska jag i alla fall njuta av mina pannkakor och se ett avsnitt av Revenge. Eftersom det är säsongsuppehåll för Hart of Dixie får jag roa mig med någonting annat. För övrigt börjar jag föredra serier framför filmer. Det är kortare och så tar det liksom aldrig slut. Dessutom finns det så många olika serier så det är alltid någonting att se beroende på humör. Jag brukar titta på Devious Maids också. Märks det att jag gillar serier med mord och intriger? Hade jag inte varit så himla skraj och äckelmagad av mig hade jag följt The Walking Dead. Den serien är riktigt bra och spännande. Det enda är att jag typ blir illamående av alla äckliga inälvor och zombies, haha.

 

Vad ser ni för serier?

 

 
0

0 kommentarer

  • Sofia

    Själv älskar jag Desperate Housewives och Friends! Har alla säsonger på DVD. Sen har jag följt Orange is the new black som finns på Netflix, dem släppte säsong 2 nu också för ett par dagar sen! 😊

  • Emelie

    Jag är själv en riktig serie-tjej, och precis som du tycker det är skönt att de är lite kortare, och långgående. Just nu är jag inne i en mer tjejig period med Awkward och Modern Family, men annars gillar jag att se på Breaking Bad, House of Cards, Orange is the new Black… Och så givetvis alla sitcoms, såsom The Big Bang Theory, Mike and Molly… Devious Maids ska jag faktiskt ta och ladda ned! Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.