Paris

No less than spectacular

 

 

Här kommer några bilder från igår kväll. Den första bilden är tagen av ett amerikanskt turistpar från Texas, haha. Jag stod och tog en bild på Musée d’Orsay när de gick förbi och frågade ”do you want me to take a picture with you in it?”. Jag höll på att kasta ur mig ”oh… no, I’m NOT a tourist!”, men tänkte att de ju kanske skulle bli lite stötta då, så jag sa istället, ”eeh… yes ok, that’s nice of you”. Jag antar att jag faktiskt mycket väl kunde tas för en turist när jag stod där och knäppte bilder på en av Paris mest fotograferade byggnader.

 

Jag var förresten på väg för att träffa Erin och hennes trevliga tyska blogg-vän Petra (som nu är min blogg-vän också antar jag… and yes Petra, I found your blog!) för ett glass vin på första bästa uteservering. Petra har bott i Paris tidigare men fördriver numera sin tid med att resa runt jordklotet. Jag är inte alls avundsjuk. Inte alls. Efter ett glas vin och diverse diskussioner om det ena och det andra, flanerade vi runt i St Germain en stund innan vi begav oss hemåt. På vägen hem gick vi över Pont des Arts för att bli alldeles blown away av den vackra Paris-kulissen.

 

Ja ni ser ju själva. Är det inte helt fantastiskt fint? Nog för att Paris driver mig till vansinne ibland, men när jag får uppleva en sådan här spektakulär vy glömmer jag nästan bort det. Nästan.

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.