Fun stuff

~ P3 ÄLSKAR MALMÖ EVENT ~

IMG_3559 IMG_3557

Igår hade P3 ett event på Moriska Paviljongen, aka Moriskan i malmöitisk folkmun. Det var karaoke, artister, speeddejting och olika DJ’s. Roligast var karaoken och jag blev så impad av alla modiga personer som gick upp på scenen. Vissa hade en riktigt bra röst, och andra tog det nog mest på skoj. Vi stod ganska länge och diggade med i musiken. Det var dock ganska roligt med alla som sjöng till den ena politiskt inkorrekta låten efter den andra. Det var ”nig*a”, ”f**k”, ”bi*ch” och låtar om att röka på. Jag upplever det som att just personer mellan 20 och 25 är mer noga att förespråka jämställdhet, politiskt korrekthet och ej-rasistiska ord. Särskilt här i Malmö. Ändå är det ingen som bryr sig så fort det fått i sig lite alkohol. Eller så förstår de inte vad de sjunger, haha. Sedan är det ju bara en låt såklart, enligt min mening. Afrojacks låt ”Because I got high” måste ju ha den mest värdelösa texten någonsin. Borde jag skämmas för att jag kan den utantill?

Igår insåg jag att jag inte är så ung längre (för att jag kunde just Afrojacks låt medan Julia, som var 9 år när den kom, frågade mig vad det var för låt). Det var 18-årsgräns och majoriteten var ungefär 10 år yngre än jag. Jag kan tycka att det är kul att gå ut någon gång då och då, men många gånger så finner jag mig själv tänka att musiken är för hög och att alla är så jobbigt skrikiga. ”Var jag så när jag var 20 år?”, undrar jag och påminner mig själv om ”varannan vatten”, för det är ju en dag i morgon också. Just igår var jag inte riktigt på humör för fest. När vi gick ut därifrån vid elva gick jag med Melanie till Far i hatten en stund men lite innan midnatt kastade jag in handduken och det enda jag kunde tänka på var ”jag längtar hem till min säng”.

Jag har köpt hem god kaffeglass ifall jag bestämmer mig för att vara tråkig ikväll och byta ut fredagsfest mot fredagsmys. Vi får se om det är ”wannabe forever young” eller ”almost 32 years old” tanken som tar över.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.