Paris,  THROWBACK

Paris on a Thursday night #tbt

Paris är under vatten. Okej, det är kanske inte riktigt så dramatiskt. Ännu. Men med det massiva regn som aldrig verkar sluta att ösa ner över staden, kan det bli riktigt illa om Seine fortsätter stiga. Jag tänker däremot att någon gång måste det ju sluta regna. Väl? Vattennivån har tydligen redan stigit fem meter och många delar av flodbanken är redan översvämmad.Bara för att påminna oss om att det faktiskt kan vara riktigt fint i Paris såhär års, så kör vi en throwback till en torsdagskväll i juli 2012 när jag och några vänner avrundade dagen med en härlig picknick på Champs des Mars. För er som inte varit i Paris så är det alltså en stor gräsplätt framför Eiffeltornet. Som ni såklart ser på bilderna.

Här är alltså jag för 4 år sedan, då jag var 27 år. Jag ser så ung ut! Hehe. Jag har förresten fortfarande kvar den där klänningen. Det är en av mina favoriter.


Här är jag med min kompis Linda, som jag känt sedan mitt andra år i Paris. Då bodde vi båda där, och nu bor hon i Stockholm. Hon är alltid typ fem toner brunare än jag, haha.


Sofia och Sara, som också fortfarande är goda vänner till mig. Sofia lärde jag känna när jag gjorde praktik på Svenska Handelskammaren och Sara började jag umgås med ungefär kring denna tiden.


Natalie, till vänster i bild, var en av mina första vänner i Paris och är en av de snällaste och finaste personerna jag vet. Jag är så glad över att jag fortfarande kallas dessa underbara tjejer för mina vänner.


Här är vi en salig blandning svenskar och fransmän. Det är så kul hur saker och ting har förändrats sedan dess. Fyra stycken bor i Sverige, tre personer är föräldrar, en bor i Luxemburg, en har köpt sin första lägenhet i Paris, en har gått från sambo till singel, fyra stycken har bytt jobb…


Eiffeltornet när det glittrar. Det gör det för övrigt en gång i timmen från kl 22, under 15 minuter. Undrar hur många foton det finns i världen på ett glittrande Tour Eiffel?Många samlas just här efter jobbet när det är fint väder. Dricker vin, äter ost och njuter av livet. Precis som det ska vara. Jag ska snart åka dit igen och jag längtar verkligen.

———————————————————-

Nu ska jag sluta drömma om Paris, packa ihop datorn och bege mig hemåt för att byta om. Jag har suttit på Fyn i ett par timmar bara för att komma hemifrån. Det är så tråkigt att sitta inne när det är såhär fint väder. P3 har ett event på Moriskan ikväll så jag ska dit med några vänner. Jag har haft två lugna kvällar på raken så det blir trevligt att komma ut och träffa lite folk.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.