C'est la vie

Organiserad semestervardag

Efter några dagar på efterkälken börjar jag känna stressen över arbetet som ska skrivas, ansökningar som ska filas på och skickas iväg, tentor som ska pluggas in, träningen som jag ligger efter med, talet som ska skrivas för retoriken, extrajobb som måste sökas etc. Så denna veckan ska jag vara så effektiv jag kan. Jag har skrivit en to do-lista i min fina anteckningsbok och i eftermiddag ska jag iväg och köpa en ny kalender. Den gamla glömdes kvar på ett tåg och jag har varit för lat (eller mest snål) för att få den skickad från hittegodset. Den gamla köpte jag i Paris och jag har inte lyckats hitta en lika bra i Sverige. Jag hoppas att de har något kvar på BHVs kontorsavdelning!

Jag har för övrigt redan bockat av två saker på listan. Det ska nog gå att få ordning på saker och ting innan veckan är slut.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.