C'est la vie

On my way back

 

Hej på er mina fina vänner. Det har ekat tomt här de senaste dagarna och ni har kanske undrat varför jag inte bloggat. Jag behövde en paus kände jag. Jag har inte alls haft lust att skriva någonting utan behövde tid för att att reflektera, umgås med mina nära och få lite perspektiv på saker och ting. Ni behöver inte vara oroliga däremot för jag mår faktiskt ganska bra. Jag har börjat hitta tillbaka till mig själv och till min inre styrka. Det tog ett tag att göra det, men jag har ju alltid vetat att den finns där. Det har hänt ganska mycket senaste tiden, men det mesta är positivt. Jag ska berätta för er så småningom. Jag har i alla fall saknat att blogga och era kommentarer som nästan alltid får mig att le lite extra.

 

Igår efter att jag lämnade kontoret så tog jag en runda på stan inne i Köpenhamn. Promenerade ner till Amagertorv och gick in på & Other Stories. Som vanligt ville jag köpa med mig halva butiken hem, men jobbar just nu på min självdiciplin, så jag nöjde mig med två små saker som jag snart ska visa er. Jag köpte även två badrumsmattor på 70% rea, eftersom att Magasin du Nord lägligt nog blir en genväg mellan Strøget och metron. Jag skrev och berättade om mina fynd till min kompis Sara (som uppmuntrade mig att köpa något fint till mig själv, men nog inte menade just barumsmattor) som bara ”har du plats för TVÅ badrumsmattor hos dig?? Lyx!!”. Haha, hon bor i Paris och där får man sällan plats med två badrumsmattor på sin lilla toalett. Det får inte jag heller, men jag tänkte att det var så billigt så jag kunde lika gärna köpa två.

 

Hursomhelst, så åkte jag sedan hem till Lucie där hon och Ebba höll på att laga en god middag. Vi åt ugnskokt fisk, glass från Picard och lyxade till med Martini medan vi pratade om livet och kärlek. Så himla bra avslut på dagen. Idag är det helgdag i Danmark så jag är ledig från jobbet. Jag vaknade halv nio av att solen sken in genom fönstret, och har ätit lyxig frukost medan jag lyssnat på Tom Odell. Om ni gillar Coldplay, Birdy, Mumford & Sons, London Grammar etc, så kommer ni gillar honom. Planerna idag är gymmet, ett myndighetsärende (skönt att vara ledig på en vardag så man kan fixa praktiska saker!) och resten av dagen ska jag bara umgås med fina vänner. Så nu ska jag byta om till träningskläder!

 

Hur mår ni då? Vad händer i era liv?

 

 

0

0 kommentarer

 • devote.se/inathens

  Hej! Åh din blogg är så rolig och inspirerande 😊 började läsa den när jag skulle på weekend i paris, och själv drömde om att flytta utomlands. Nu har jag äntligen tagit steget och bor i Aten! Har också startat en blogg (med inspiration från dig haha) med lite tips, något jag saknat när jag åkt hit innan. Kramar från Kattis

 • teruko

  Mitt liv rullar på bra! Paris om en månad…. Känner mig i övrigt som en gammal "morsa" här, tror det beror på mångårig bakgrund som lärare, då man faktiskt bryr sig!

 • Ellinor

  Ibland behöver man en paus från allt eller bara något och det med all rätt. Skönt att höra att du börjar att hitta tillbaka till dig själv igen. Utifrån det du har delat med dig av här på bloggen får jag ändå uppfattningen om att du hela tiden är väldigt medveten om allt som händer och sker runt omkring dig och aktivt jobbar för förbättring. Det kommer man långt på, vilket du nu har bevis på! Önskar dig en riktigt fin och solig helg <3

 • Christine&OtherSweetStories

  Vad är det för dröm du har? Om du vill dela med dig såklart 😊 Jag tycker alltid man ska våga gå efter sina drömmar, men samtidigt tänka allt noga igenom. Känns det fortfarande rätt i magen efter ett par veckor, så go for it!

 • Christine&OtherSweetStories

  Ja det är jag faktiskt. Det är väl den där medvetenheten som ibland gör det lite jobbigt också. Men ja jag jobbar på 😊 Hoppas du haft en bra helg! kram!

 • Christine&OtherSweetStories

  Hej Kattis! Så glad jag blir att du följde din dröm 😊 Och tusen tack, vad gullig du är. Jag ska gå in och kika på din blogg !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.