Paris

On a sunny Saturday morning

Idag skiner solen lite, och då blir jag glad. Fast nu gick den i moln bara för det. Jag ska sluta ropa hej innan jag är över ån för då jinxar jag alltid tillvaron. ALLTID. Idag vaknade jag i alla fall på rätt sida och hann äta frukost innan jag åkte till jobbet. Dessutom har jag tagit med mig träningskläder och är peppad på att gå och träna när jag slutat. Det var inte igår kan jag lova.

När det är så grått och regnigt får jag ingen lust att fota så i brist på bilder från den här helgen bjuder jag på några från en dryg månad sedan när jag var på väg hem från Paris. Det sista av staden med stort S förevigades innan jag motvilligt satte mig på flygbussen till Aeroport d’Orly. Ser du fågeln på nedersta bilden till höger? Jag lade inte märke till den förrän när jag skulle ladda upp bilderna på bloggen. Den bara flög förbi där precis i rätt tidpunkt. Såklart visade sig min forna hemstad från sin bästa sida just när jag skulle åka därifrån. Det var en solig lördagsförmiddag i november och jag ville inget annat än missa mitt flyg och bänka mig på ett brasserie och dricka kaffe hela dagen. Tyvärr var det inte ett alternativ eftersom att jag inte är en stor influencer som är sponsrad av Air France och får bo gratis på Plaza Athenée. Nu har jag siktet inställt på att åka dit över en helg i vår. Såklart. Det får inte gå 1,5 år mellan gångerna som det gjorde sist. Jag är i alla fall glad över att jag inte är där nu. Det känns inte helt tryggt när Frankrike nästan ligger i inbördeskrig. Jag hoppas att det snart ordnar upp där borta. 

Nu ska jag gå ut en sväng och hindra ungarna från att mörda varandra på fotbollsplanen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.