Nice

On a rooftop in Nice

 

 

Mitt i ett av Nice turistkvarter ligger en riktigt skön restaurang med en av de mysigaste loungebarerna jag varit på. Och då har jag varit på en hel del. En trappa upp hittar ni en härlig takterass med soffor och där slog vi oss ner med varsitt glas Martini Royale. Det var så trevligt så vi beslöt oss för att stanna kvar och äta.

 

Personalen var väldigt trevliga, men jag tror att de var underbemannade för trots att de sprang runt så man nästan blev stressad bara av att titta på dem, tog allting väldigt lång tid. Vi blev lovade ett bord tre gånger och verkade aldrig få beställa. Som tur var kom maten rätt snabbt och alla i personalen var väldigt trevliga och bad om ursäkt för dröjsmålet. Själv tyckte jag nog att de hade kunnat bjuda oss på antingen vinet eller drinken. Mais c’est la France. Inget kommer gratis där, tyvärr.

 

Trots allt kan jag verkligen rekommendera ett besök då det var ett ställe med skön atmosfär och god mat. Deras tapenade som man fick vid beställninga av dryck var bland den godaste jag ätit. Och då tycker jag inte ens oliver.

 

Le Hussard ligger på 1-3 rue St-François de Paule, 06300 Nice.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.