Vacation

Turquoise Mediterranean

 

 

Det finns inte mycket som är härligare än att doppa sig i ett turkosblått vatten. I alla fall inte enligt min åsikt, och det är ju den som räknas mest här på bloggen. Eller har jag fått hybris nu igen? Fast jag tror att ni håller med mig. Jag älskar att simma i Medelhavet där vattnet är sådär salt så man kan flyta på ytan och håret får en härlig saltvattenslook (jag vet, ytligt, men man känner sig ju sådär sexigt semester-chic). Jag som annars är en badkruka var som en fisk i vattnet i Nice. Det var kallt precis när man gick i men sedan var det så skönt så jag knappt ville gå upp.

 

Jag är så förbannat glad över att ha flyttat hem, för även om Öresund är långt ifrån turkosblått så har jag i alla fall mer hav här än i Paris. Där får man nöja sig med artificiella dammar i Bois de Boulogne.

 

Nog om det. Jag tänkte snart köra lite förmiddagsträning. Om en timme ska jag möta min kompis Fanny på Sats så nu sitter jag med en smoothie för att ladda upp. Det är skönt att ha två tjejkompisar som tränar på samma gym så kan de sparka mig i ändan när jag börjar slacka efter. Vilket med största sannolikhet kommer hända.

 

 

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag körde gymmet i morse, så himla skönt! Ja, havet är bäst! Jag bodde i Slottsstaden och kunde bara tjippa ner till Ribban varje dag om jag ville. Jag förstår att du njuter!

  • Sofia

    Havet är det enda som Berlin inte kan tillfredsställa för mig! Tur att det är nära till kusten och att vi har familj där uppe 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.