Shopping

Nytt och grönt

När Åhléns hade 20 % rabatt för medlemmar för några veckor sedan slog jag till på någonting som jag redan hade sneglat på ett par gånger. Nu är den här fina väskan i skinn och mocka min trofasta följeslagare som hänger med mig vart jag än går. Färgen är så fin tycker jag!

Min nya favorit rymmer inte så mycket som mina andra handväskor men det är nog lika bra för jag tenderar att bära med mig fler grejer än jag faktiskt behöver. Just nu huserar den plånbok, handkräm, läppbalsam, hörlurar, tuggummi, en hårsnodd och ett par tamponger. Utöver det kan jag klämma ner solglasögon och mobilen, sedan tar det stopp. Det bästa är att den knappt väger någonting så ibland glömmer jag till och med bort att väskan hänger där över axeln. Ett par gånger har paniken slagit till i någon sekund över tron att jag råkat förlägga min kära ägodel.

Den kommer från deras eget varumärke WERA och nu har väskan dessutom hamnat på rea såg jag till mitt stora förtret (jag hade kunnat spara ytterligare några hundralappar!). Den finns både i grönt och svart.

Kameran får jag kanske hitta en egen väska till. Jag funderar på att beställa den här söta lilla kameraväskan från ARKET, men jag väntar tills de fyller på med fler färger för jag vill varken ha svart eller grön. Tidigare hade de en massa färger men jag missade att köpa när de reade ut dem. Jo jag vet, det är ett lyxigt i-landsproblem. Precis som många andra dilemman här i landet Lagom.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.