C'est la vie

No worries

 

Första arbetsdagen gick bra och alla farhågor var totalt obefogade. Kollegorna mötte mig med kramar (jag tror att jag fått omkring 20-25 stycken idag ❤) och sa att de var så glada att ha mig tillbaka. Alltså åh så varm jag blev i hjärtat av det. Jag jobbar med helt underbara människor. För att inte tala om att min chef visat sådan enorm förståelse för att jag behöver ta det lite piano i början. Han sa bara ”radera alla de hundratals mail som ligger i inkorgen och så börjar du på ny kula”. Så det gjorde jag. Det var så himla skönt att slippa den huvudvärken. Idag har jag haft en chill dag. Gjort några mindre arbetsuppgifter, varit nere på IT och fått nytt lösenord, hälsat på kollegor på andra avdelningar och tagit en lite längre lunch. Nu kommer jag jobba deltid i några veckor för att sedan gå över till heltid igen, vilket känns som en förnuftig start. 

 

Och vet ni? Jag är glad över att vara tillbaka på jobbet. Nu ska jag bara se till att skynda långsamt. 

 

Hur har er måndag varit?!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.