Fun stuff

My last night in Paris

 

 

I onsdags ordnade jag en liten avskedsfest eftersom det var min sista kväll i Paris. Först picknick i Tuileries, och vi blev ett stort gäng. Både mina vänner från olika håll som jag lärt känna under mina år i Paris och även flera från mitt gamla jobb. När det blev för kallt gick några av oss vidare till Café Oz vid Grands Boulevards. Gud så roligt vi hade. Vi dansade tills jag till slut var tvungen att ta sista metron hem. Jag var så glad också att så många följde med för att festa vidare sedan, trots att de flesta skulle upp tidigt och jobba hela dagen. Åh mina fina vänner. Jag saknar dem redan. Nu har jag minnena som jag kan titta tillbaka till – mycket tack vare foton som de här.

 

På torsdagen vaknade jag sådär lagom pigg. Den stora mojiton som Thomas köpte till oss på baren och tequilan Mariana envisades med att vi skulle shota gjorde sig påminda. När jag kom till flygplatsen höll jag på att dö när personalen i check-in sa att jag bara fick ha ETT handbagage, alltså verkligen bara ett och inte en kabinväska och datorväska plus handväska som det är med alla flygbolag jag någonsin åkt med. Så det vara bara att packa om allting. Satt på golvet och typ kallsvettades (eftersom jag dessutom var liiite bakis) och drog ut kläder på golvet, och svor för mig själv. Aldrig mer easyJet säger jag bara! Ringde Sara och beklagade mig vilket hjälpte lite, haha. Resan till Köpenhamn gick dock bra och jag landade trött men förväntansfull på Kastrup halv tio på kvällen. Lite ledsen över att lämna Paris, men glad över den där känslan av att mötas av någonting välbekant men ändå nytt. 

 

Nu håller jag på att få ordning på min lägenhet och har en del att fixa med. Först ska jag cykla bort till stackars Stina med en liten present. Hon är sjuk som bara den och kan behöva någonting som piggar upp henne. Sedan måste jag in till stan och fixa med mobilabonnemang och annat.

 

Jag har så mycket jag vill skriva om, men just nu måste jag prioritera annat.

Jag återkommer när jag har mer tid!

 

 
0

0 kommentarer

 • Maria i Toulouse

  Wow vad coolt att du flyttat hem till Sverige. Grattis får man väl säga! 😉 Ca donne envie! 😉 Ser fram emot att höra om livet "hemma" men kommer sakna Paris rapporterna! Lycka till med allt hemvändarfix! Hälsningar från Toulouse!

 • Christine&Paris

  Tack! Ja det är ett helt annat liv här, haha. Jag ska försöka lägga in några "Paris-rapporter" då och då, även om det inte är live 😉

 • Marie Bergman - Om livet på Cypern

  Har även varit med om att RyanAir är väldigt petiga med att det bara får vara ETT handbagage. Suck 😋

 • Christine&Paris

  Ja jag kan tänka mig det, men ryanair är ju verkligen budget, då förstår jag. Det känns ju rätt löjligt att begränsa så dessutom när det finns fullt med plats under sätet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.