C'est la vie

New glasses

 

 

Med tanke på översvämningarna i Malmö gjorde jag nog rätt i att stanna några dagar extra i Paris. Jag var tvungen att ringa styrelseordförande i mitt hus för att dubbelkolla att inte källaren (där jag har mitt förråd med alla mina ägodelar) blivit översvämmad, men som tur var så hade inte det området jag bor i blivit drabbat. Nog för att jag har en hemförsäkring, men jag hade blivit riktigt ledsen om alla mina saker hade blivit förstörda.

 

Idag åt jag lunch med några av mina före detta kollegor. Det var kul att se dem igen för jag måste säga att jag saknar dem lite redan. Efter lunchen gick jag och hämtade ut mina nya glasögon. Nu kan jag äntligen se på långt håll! Jag måste säga att de är riktigt fina på. Ni ska snart få se.

 

Snart kommer Ariane hem och då ska vi äta middag, men först ska jag göra ett litet ”hemma-slingor-projekt” för den där utväxten börjar se riktigt sjaskig ut.

Let’s hope I don’t screw this up.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.