C'est la vie

First weekend in Sweden

 
 
Min första helg i Sverige har varit helt perfekt. Förutom en mindre trevlig incident igår kväll när jag skar upp halva toppen av tummen. Det var i alla fall så det såg ut att vara precis innan jag svimmade och slog i huvudet i min kusins vägglist. Usch, det här med öppna sår och blod är inte min grej. Det hjälper ju inte direkt att jag har vlågt blodtryck heller. Som tur var så fanns Sophia där och plåstrade om mig, plus att jag fick en himla god middag och glass. Slutet gott, allting gott. Nu hoppas jag bara att det inte behöver sys. jag får väl kolla på det ikväll och se hur djupt det egentligen är.
 
Annars har jag även varit på IKEA med mamma. Köpte nytt duntäcke och lite andra fina saker. Sedan har jag gjort lite ärenden, ringt samtal och varit förbi några vänners nyköpta enorma lägenhet mitt på gågatan samt blivit bjuden på middag (jag är minst sagt bortskämd nu) hemma hos Madde och Johan. Jag tog med mig franskt vin och de bjöd på en riktigt god pastarätt jag nog borde försöka mig på en vacker dag. Det var en minst sagt trevlig kväll som jag hoppas är en av många i framtiden.
Nu har jag precis ätit en sen lunch. Första måltiden i lägenheten. Min lägenhet. Som inte har en elektrisk toalett eller mögel i taket. Den är stor, ljus och det finns ett riktigt kök. Med UGN. Förlåt att jag tjatar men jag är så glad över att slippa äta endast stekt mat.
 
Nu ska jag fortsätta packa upp. Alla kläder ligger fortfarande i resväskor och alla köksgrejer i kartonger. Jag kunde inte ens äta lunch direkt för jag hade inga fat eller bestick.
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.