Okategoriserade

Musique française

Bonjour!

Jag vaknade redan för över 1,5 timme sedan. Det är nog rekord att jag stiger upp ur sängen innan nio, haha! Jag gillar egentligen att gå upp tidigt. Eller jag tycker om det när jag väl kommit iväg kanska jag ska tillägga. Själva uppstigandet senarelägger jag gärna om jag får välja 😉

Igår kväll upptäckte jag till min lycka att det senaste Gossip Girl-avsnittet hade jag inte sett. Vilken trevlig överraskning! Jag fixade lite hemma innan jag somnade sött och sov hela natten utan avbrott. Underbart.
Jag har ätit frukost och sitter här och lyssnar på Virgin Radio France, för att få lite fransk känsla. Sanningen är att jag börjar sakna Paris redan. Främst att prata franska varje dag. Det känns som att jag börjar tappa det redan. Hur som helst så är det mysigt med lite fransk musik och så pratar de ju mellan låtarna så man hör franska med.

Nu måste jag städa lite här hemma för idag kommer min två kusiner Ann och Karin(min mosters barn). Mamma fyller år idag nämligen och vi ska alla äta middag ikväll. Grattis till henne! 🙂 Hur som helst så ska jag möta dem efter lunch och sen ska vi hem hit. Och här är lådor, kläder och skräp överallt.

See you later alligator!

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Inför franskaprov och dyl. brukar jag gå runt och prata franska med mig själv (när ingen annan hör) samt tänka så mycket på språket jag bara kan, det hjälper lite iaf.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.