Okategoriserade

En födelsedag


Syrran och Sophia


Karin och Ann, kusiner på mammas sida. Paret som satt brevid satt och hånglade hela tiden typ, haha!
 Kändes som att man var tillbaka i Paris… 😛


Sjukt god sockerkaka mamma hade gjort plus färska jordgubbar. Yummie!


Fina syster


Ma mère


Laxplanka på Elysée, rekomenderas!


Brorsan och Becci var också med och åt middag

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag orkar inte ens vara på internet just nu. Blogg och FB känns så tidskrävande och tråkigt. Men det kommer nog tillbaka när jag har lite mer tid. När det lugnar sig lite. Just nu är det en massa hela tiden.

Igår var mina två kusiner Ann och Karin i Malmö och mamma fyllde år. Så det var lunch på Barista med presenter till syrran, kaffe och kaka hos mamma och senare middag på Elysées. Där jag hade en diskussion med mamma om hurvida ”Tu me manques” betyder ”jag saknar dig” eller ”du saknar mig”. Det är det första men hon menade att det var det senare… men saken är den att man säger ”du saknaS mig”. Och så satt alla där och trodde på mamma, haha! Är inte det sjukt irriterande när man vet att man har rätt och sitter alla där och säger ”amen vad envis du är, jag tror på henne”..? Eller så är det bara jag, hehe 😉 Mamma pratar flytande franska, men det visste hon tydligen inte. But I was right… moahahaaa! ;-P

Nu är jag i Vittsjö och här är hela tjocka släkten. Inte alls fel det.
Och i morgon tar syrran studenten. Det ska bli kul!

Jag är ganska trött och mår inte så bra heller så jag ska nog snart gå och lägga mig. I morgon blir det ju fest, då får man vara fit for fight!

Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.