Fun stuff

Möte mellan två bloggerskor

 

I onsdags kväll hade jag bestämt träff med Louise, en bloggande skåning som numera bor i Milano.

Det är alltid en chansning när man ses sådär som blogg-kompisar. Tänk om man inte klickar, eller om personen inte är som den framstår i bloggen? Nu visste jag på ett eller annat vis att hon var en smart och framåt person, sådant kan man läsa av från det som personen skriver. Skriver man med personlighet, så har man oftast den personligheten i verkligheten. Jag har faktiskt fått ett helt gäng kompisar genom min blogg, och det är otroligt kul.

 

Louise var precis lika charmig, gullig och rolig som hon framstår som när man läser hennes välskrivna inlägg. Hon dök upp sådär chict i en somrig och flärdfull outfit som man bara gör när man bor i Italien, och var ungefär tre gånger mer sympatisk än jag hade väntat mig. Eftersom att jag också är sympatisk, flärdfull och rolig så klickade vi direkt. 

 

Vi satte oss på La Belle Epoque, som ligger vid Möllevångstorget, och beställde in någonting att dricka. Sedan satt vi där och pratade på i ett par timmar om allt mellan himmel och jord. Bloggande, Milano, livet som utlandssvensk, framtidsdrömmar, saker vi gillar/ogillar med Sverige, spontanitet och en massa annat. För att använda mammas favorituttryck, så var det ”så jädra trevligt”. Tack söta Louise. Nästa gång är det jag som bjuder på vin!

 

Ni måste ju för övrigt checka in hennes blogg för den är jättebra. HÄR HITTAR NI DEN! 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.