C'est la vie

Man vill ju ha en man som dricker kaffe

 
Ett litet i-landsproblem såhär på fredagsförmiddagen: Varför köpte jag inte fler av de här underläggen från Svenskt Tenn tidigare? Nu har de tydligen utgått helt. Fan meh. Jag fick till och med tips från en läsare men tänkte att ”äh, så snabbt kan de väl inte försvinna helt”. Nu har jag två, men skulle ju vilja ha i alla fall fyra. Det är liksom en liten del av Stockholm här i mitt Malmö-hem. En påminnelse om mitt andra hem, eller tredje efter Paris.
 
Jaja, livet går vidare och det är ju tur det. Igår hade jag två fina tjejer på middag här hemma. Van och Isabelle kom över och förgyllde min torsdagskväll. Vi åt kycklinggryta (som tack och lov räddades av min matlagningsguru Ewa – man kan tydligen använda koncenterad citronsaft med bäst före-datum 23/6 2013…), drack ett par glas vin och snackade om allt mellan himmel och jord. Som vikten av att träffa en man som dricker kaffe och allt det där andra man pratar om när samtliga kring bordet är singlar. 
 
Idag jobbar jag hemifrån och passade då på att lyxa till med en ordentlig frukost. Det här att gå från sängen till kontoret är ju ganska fint. Nu ska jag jobba på här för jag har ett ärende i eftermiddag (därför jag jobbar hemifrån). Appropå kaffe så skulle jag verkligen vilja ha en Nespresso-maskin. Kaffebryggaren jag har nu är ingen höjdare. Kanske får det bli höstens investering. Vi får se.
 
 
Tjingeling!
 
 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Kan hålla med om att det är trevligt med en man som dricker kaffe. Älskar kaffedoften på morgonen. MEN då jag själv inte dricker kaffe så har det liksom aldrig blivit att jag njutit av den på samma sätt som nu. Sedan att det hänger ihop med långa och mysiga helgfrukostar kanske gör sitt till också. På tal om helg – bara några timmar kvar!

  • Pernilla

    Hmm..tänkvärt det där. Jag hade nog inte litat på en man som inte dricker kaffe, tyder ju helt klart på dåligt omdöme 😊

  • Christine&OtherSweetStories

    Ja jag drack ju inte heller kaffe för några år sedan och då bara sporadiskt. Kunde gå en vecka utan att jag drack en kopp. Sedan började jag jobba heltid… Nu blir det 1-3 per dag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.