Fun stuff

More me


Hur cool är inte klänningen som tjejen till höger har på sig? Dock inte någon jag känner. 🙂

Jag fick en superfin topp av en vän i födelsedagspresent. Tyvärr var det en modell som inte alls passar på mig och då jag kände att jag inte ville att hon skulle slösa pengar på någonting som bara skulle ligga i garderoben och damma, så bytte jag till en annan.
Tur man har vänner som är som en själv, och som tycker det är ok att byta presenter som inte känns helt hundra. För hellre att personen byter klädesplagget eller halsbandet, eller vad det nu kan vara än att det aldrig blir använt. Jag tycker alltid det är ok att folk byter mina födelsedagspresenter för jag HATAR att köpa fel presenter till andra. Har alltid prestationsångest när det gäller sådant, haha!

Denna är från H&M. Svart, pärlor, silkesmaterial, ceriserosa. Couldn’t be more me!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.