C'est la vie

Never more on a saturday


Ser ni mitt fina halsband? Det fick jag av mamma i födelsedagspresent. Det piffar till det mesta!

Tjolahopp!

Kom hem för sådär 45 minuter sedan. Har gått på stan halva dagen. Men usch. Påminn mig om att aldrig mer gå i butiker en lördag i Paris?! Varenda affär jag gick in i så tänkte jag ”nej jag går hit på måndag istället” eller ”vad fan gör jag här inne?”. Så. Himla. Mycket. Folk.
Men jag har iafl sett lite grejer som jag kan köpa i julklapp. Nice stuff indeed. 🙂

Sen var jag i Marc by Marc Jacobs-butiken och hade haffat åt mig ett armband och en nyckel-ring. Skulle bara gå över till menswear för att se om det fanns något jag kunde köpa i julklapp till brorsan, och sen när jag kom tillbaka till tjej-butiken så hade de precis stängt. Vakten vägrade släppa in mig. Typiskt.
Jag hittade iafl en liten sak till mig själv som jag ska visa er sen. Kommer vara så fin till tights och något skärp. Ska nog ha den i morgon.

Jag har så sjukt ont i fötterna nu och är megahungrig, så det blir fotbad och så en sen middag. Efter det te och en film.

Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.