Okategoriserade

It’s just one of those days

Skulle fått koden till internet idag men damen jag bor hos har lika mycket teknikkunskaper som min mamma(inga det vill säga), och sonen sover. Så jag fick gå till närmsta restaurang med WiFi och köpa en dyr Coca Cola bara för att komma åt min internetbank.
Sen skulle jag och Emilie gått på bio ikväll, men hon har blivit magsjuk. Stackars henne. Och jag som var så inställd på bio dessutom! Pms har jag nog med, denna dagen känns helt plötsligt sjukt tråkig. :-/

Och jag har hemlängtan igen. Hade jag varit hemma nu så hade jag kunnat gå och se New Moon med syrran och Sophia ikväll. Åh så mysigt det hade varit!

Jag hade iafl en trevlig kväll igår. Även om det inte riktigt blev som vi tänkt. Stannade inne och snackade istället. Men varken jag eller Linda kände riktigt för att dra ut någonstans.

Nej vet ni, jag tror jag ska dra in till stan och gå och köpa mig någonting fint. Som tröst. Tröstshopping behövs ibland.
Först ska jag sitta här tills batteriet tar slut, så jag har uttnyttjat tiden för min 3.70 euro dyra Coca Cola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.