Things I like

A late brunch and the cutest little baby


Ser ni så mysigt vi hade det? Och så en så fin lägenhet dessutom. Hade inte sett den eftersom hon flyttade strax innan jag flyttade hit.


Finaste mamman i stan. 🙂


Julia steker pannkakor och Agnes… gör någonting oproduktivt.. 😉


Surprise, jag har blivit mamma! Nej, gick ni på den lätta? Det är inte min lilla sötnos. Men hon är såååå bedårande med sina små läten och smackande, hihi.


I söndags gjorde vi en stor och lyxig brunch hos Fanny. Jag hade bestämt att jag skulle komma över och göra brunch till den stackars sömnlösa nyblivna mamman. Sen ville Julia och Agnes också följa med, och så kom hennes syster och kusins barn upp och ville ha scones. Sen kom systern med. Så vi blev 7 stycken till slut.
Så halva familjen B kom också på brunch, haha! Men det var så mysigt och trevligt. Man har alltid roligt med familjen B, oavsett vilken av familjemedlemmarna det handlar om. 😉 Tog sjukt lång tid att göra skiten, så när vi väl satte oss var klockan typ tre, haha! Men det gjorde inget för det var så himla gott.

Sen lillan som man bara blir alldeles kär i. Hon kommer växa upp i en fin och kärleksfull familj. Det är ett som är säkert.

Åhh, jag kan inte sluta tänka på den där brunchen. Pannkakor, scones, smoothie, äggröra, bacon… mums!

0 kommentarer

  • Magdalena

    Vilket lyxigt brunchbord 😊 Och söt liten bebis! Såg 2012 igår, den var bra…men skulle nog inte se den igen. Handlade om jordbävningar o sånt hela filmen, så det var inte direkt någon handling tyckte jag. Men helt ok var den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.