C'est la vie

Några konstateranden

Några konstateranden.

Jag såg en orange dam på metron. Alltså sjäva hon var inte orange, men allt hon hade på sig var orange. Skor, strumpbyxor, kappa, ring, glasögon. Sen hade hon nån konstig makapär som såg ut som en blandning mellan en blackberry och en sån där bärbar Nintendo-grej. Den hade tt oranget fodral.
Ytterst märkligt.

Marc by Marc Jacobs är inte alls särskilt dyrt. Var inne där när jag väntade på att tvätten skule torka. I like that store.

Jag handlade mat för 55 euro idag. Det var lääänge sen jag handlade mat för så mycket på en och samma dag. Hade glömt hur mycket jag ogillar att storhandla, man blir så fattig efteråt.

S är sjuk. Skulle inte förvåna mig om jag blir smittad… igen. Mitt immunförsvar har gått och gömt sig sista tiden. Lilla immunförsvar… var ääär du. Komsi komsi.

Det är HELG. Ikväll? Linda kommer över. Middag, vin och någon ost(vet inte viken men jag bad särskilt att hon inte skule köpa mögelost så jag hoppas hon inte köper det för att jävlas). Sen kanske utgång… om vi känner för det. Ska bli trevligt iafl.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.