Okategoriserade

Monday afternoon


I helgen blev jag kär i min hemstad på nytt. Visst är det vackert?

Helgen var verkligen så himla mysig och bra på alla sätt och vis. Idag är det regn och 12 grader. Jahapp, var det den lilla sommaren jag fick? Nej vi får hoppas på att det snart blir fint igen! 🙂

Jag vaknade kvart i tolv av att mobilen ringde. Det var pappa som undrade om jag sov. Hehe. Men jag behövde nog 10 timmars sömn. Vi pratade bl a om helgen då syrran tar studenten. Jag åker dit redan på torsdag eftersom vi ska fira en av mina släktingars födelsedag då. Åh så kul det ska bli! Farfar, mina farbröder och kusiner kommer från Härnösand och Gotland. Det ska bli så himla roligt att träffa dem igen.

Jag ska snart iväg ut i regnet med mitt paraply. Jag måste till banken, VC och kolla efter nya löparskor. Så jag ska till Entré och kolla runt lite. Sen blir det nog en fika med en kompis med. Passar bra en regnig dag som denna.

Vi hörs senare idag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.