Okategoriserade

Sista dagen på veckan


Utklädningsparty på Glitter. Hehe. Lite kul att Sophia till och med berättade att hon och Annamia hade gått in på Glitter för ett tag sedan och sagt att ”detta är en riktig Christine-butik”. Vadå jag har ju bara 154 armband, 265 halsband och 476 par örhängen. Det är ju fullt normalt…!


Parkeringsbild. Här försöker jag se lite sådär jagvetinteattdutarenbildlåtsasvi-avslappnad ut. Funkar det? Nee, kanske inte. Hmm, vad är i påsen tror ni? 😉


Bellissima <3


Vinet smakde skit men maten var god iafl 🙂

Ja det blir ett mittinatten-inlägg igen. Det är enda tiden jag har tid att blogga typ! Ja herregud, jag får nog ta en dag och bara uppdatera bloggen, haha! Eller inte 😉 Men bloggtorkan är borta, nu är det bara tidsbrist.

Idag var en alldeles perfekt söndag. Avslappnad och med två av de finaste människorna jag vet.
Det började med glass i parken med Aggiz och sen åkte jag, efter att ha letat som en tok efter min plånbok i 15 minuter, med bussen till gamla jobbet och hälsade lite på Stina, Klara, Maria, Sandra och brorsan som jobbade idag. Det var kul att se dem igen!
Efter det mötte jag kusinen för att köpa en rakhyvel till mig på Malmö prylmarknad. Haha, vilket mission liksom! 😛 Men glad blev jag över min billiga rakhyvel. Sen drog vi till Mobilia för hon ville till Indiska där hon provade sådär femtioelva kjolar och klänningar i alla dess färger. Allt är precis som vanligt med andra ord. Det slutade med att jag provade massa kläder jag med som sympati och som sällskap på H&M. Men jag kom bara hem med en liten grej sen till slut. Så fin och jag ska nog ha det på syrrans student! Ni ska få se sen 🙂

Vi avslutade söndagen med en tidig middag på Möllan. Usch jag drack äckligt vin. Fast vad ska man förvänta sig av husets vin på halvsunkigt ställe på Möllan? Men kanske har jag blivit finsmakare nu? Kommer jag någonsing kunna dricka 70-kronors skitvin från Systemet igen? Usch helt plötsligt blev det dyrare att leva i Sverige…
Sen gick vi hem till henne där vi tokbölade till de otrrrrroligt spännande sista Grey’s Anatomy-avsnitten för säsongen. Somnade nästan i hennes sköna soffa men fick promenera hem de 300 meterna trots allt.

Nu ska jag sova för jag är så trött att jag skrivit fel och rättat typ halva det här inlägget. Jag ser suddigt och i kors.

Jag säger som Pippi Långstrump: Christine GÅ OCH LÄGG DIG!

0 kommentarer

  • Ulrika

    Haha har också druckit husets vita på det stället på Möllan och det är verkligen vidrigt. Inte ens Systemets viner under 70 kr smakar så illa, så du behöver inte vara orolig att du blivit alldeles för mycket finsmakare:)

  • Elaine

    Glitter är också en "Elaine-butik"haha, älskar att handla nya smycken:) I lördags var jag minsann in där igen och jag provade faktiskt det där diamdet du har på dig på bilden haha. Var ute efter något i den färgen men den var lite stor för mitt huvud..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.