Okategoriserade

The second


Min frukost i förrgår, men det är ungefär samma idag 🙂

Yo yo, what’s UP bitches? Eh, nej jag är nog ingen gangsta. Bara ibland. Som idag när jag ringde och drog en vit lögn för att slippa en sak. Men det var nog lika bra för jag sparade nog en drös onödiga pengar då. Jag är ju faktiskt ”mellan två jobb” 😉

Igår hade jag en jättetrevlig måndag. Jag kom inte iväg förrän rätt sent och när jag väl kom till Värnhem så får jag reda på att Nordea-banken stängt där. Frustration. Så det fick bli rea-shopping i stället, hehe. Sen mötte jag min gamla kompis Claes och tog en lång fika. När vi satt där så kom helt plötsligt min gamla kollega Sofia förbi, kul att se henne!
Ett par timmar senare hörde Fanny av sig och även hon känner Claes sedan många år tillbaka så vi satt en stund och snackade allihop och gullade med lilla Molly. Sen skulle han hem till sig och jag och Fanny var hungriga. Så vi handlade lite ingredienser på hemköp och drog hem till henne där jag lagade till en laxpasta. Mums blev det!

Idag ska jag träffa Stina. Och så ska jag ju såklart till banken. Och så fortsätter jakten på löparskor, tänkte att min braiga Stina skulle hjälpa mig. Hon kan både det ena och det andra hon.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.