Fun stuff

Mon dieu, quelle nuit!


Familjen Nathalie bor hos hade två kattungar. J’adore!


Vi gjorde egen pizza. Gott!


Fanta och vodka i en 2-liters Coca cola-flaska. Classy huh? Hahaha! Kan man blir mer fjortis?


Skorna som sabbade min fot. Merci beaucoup. Not.

Mon dieu, vad jag är trött nu. Kom hem halv fem i morse och vaknade ofrivilligt kl tjugo över tio, så ni kan ju tänka er hur mitt tillstånd är just nu. Som en zombie ungefär. Och de ska ha familjelunch här så vid halv ett kommer ca 15 pers hit. I so don’t orkar det.

Kvällen igår blev väldigt lyckad. Först hämtade Nathalie mig på stationen och vi åkte hem till där hon bor. Vi käkade pizza och när ungarna sov(hon är också barnflicka) så tog vi bilen igen till RER:en och tåget in till Paris. Vi hade väldens otur för de hade stängt av tunnelbanestationen på Concorde, så vi fick gå skitlångt sen för att möta upp med hennes kompis på deras hotell. Men efter lite om och men(och kartläsning) så kom vi fram.
Killarna , som hetter Isak, Ole och den tredje minns jag inte… pratade knappt med honom, haha, var jättetrevliga och bjöd oss på drinkar på hotellet. Vi satt där och snackade ett tag tills vi kom fram till att vi skulle till ett ställe som hette Buddah Bar. Det var sjukt mysigt och fint. Väldigt härlig stämning, gillar det massor. Men det var mer en bar. På väg dit hade jag otur igen och trampade snett med foten. Det gjorde så jäkla ont och den blev alldes svullen. Nu har jag en sån där "inre blodskorpa" precis där jag har ett ärr efter en operation, vilket inte känns så betryggande. Men förhoppningsvis är det inget farligt utan försvinner sen. Iafl så var Ole, jättegullig. Nathalie gick för att hämta is till min fot när vi kommit fram till Buddah Bar, men det hade Ole redan tänkt på och fixat till mig.

Föresten, Ole lurade i oss att han var svensk. De hade ett vad om hur länge vi skulle gå på det, haha! Men han var egentligen norrman fast har tydligen gått i svensk skola ett år. Helt sjukt, alltså den här killen pratade verkligen SVENSKA. Han lurade verkligen mig. Men jag gillar norska, tycker det är jättecharmigt! 🙂 

De jobbar alla i Norge men Isak är svensk, de andra två norrmän. Väldigt roliga och trevliga killar, jag garvade som en tok hela kvällen. Har typ träningsvärk i käken pga att jag skrattade hela tiden. Eller inte riktigt, men ni fattar vad jag menar. ;-P

De var snälla och väntade med oss på vår buss sen. Vilka gentlemän va? Vi var på väg hem redan vid halv tre, men nattbussen hade precis gått så vi fick stå och vänta i 45 minuter på nästa. Tur vi hade sällskap för det stannade massor med äckliga killar när vi stod där. En frågade till och med "är du med honom?", och syftade på Ole. Vadå trodde han att jag skulle vilja gå hem med honom annars eller?! Growse!

Det var skönt sen när jag klev av och upptäckte att jag var 50 meter från huset här. Så det var nära att gå. Man hör så mycket skit om Paris och att åka hem själv så man blir helt nojig. Men det gick bra, och dessutom har de vakter med på nattbussarna. Skönt att vara ute med tre killar iafl, då känner man sig mer trygg.
Tyvärr dog batteriet på min kamera innan vi ens hunnit till deras hotell, men Nathalie har lite bilder. Får ta av henne sen.

Kl 17 ska jag till familjen jag ska bo hos sen, och träffa barnen. Ikväll blir det troligtvis middag ute. Men får se hur pigg jag är sen. Ska iafl försöka vila innan jag åker och träffar dem, så jag inte är alltför trött. Suck… nu önskar man att man bodde själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.