Fun stuff

Out in Paris

Ikväll blir det lite party. Jag ska hem till Nathalie(eller ja familjen hon jobbar hos) vid sju så ska vi käka middag och sen ut och svira i Paris-natten. En kompis till henne är i Paris med en kollega på businesstrip och vi skulle möta dem på en bar och ta en drink. Trevligt som tusan.

Frågan är vad man ska ha på sig? Min blommiga volangkjol kanske? Guldklackarna? Klänning? Jeans? Många frågor jag ännu inte kan besvara. Kan jag någonsin det iofs. Jag är ganska (ö)känd för min beslutsångest. Höhö.
Hmm. Får fundera lite. Men kjolen är ju en favorit, så det blir kanske den. Troligtvis hinner jag ändra mig 15 gånger innan jag ska gå hemifrån, haha! 😉

Jag vilade en timme innan och tog precis en dusch, så nu känner jag mig lite piggare. Ska sminka mig och planera vad jag ska ha på mig.

À tout à l’heure mes amis!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.